Prinsessbröllop ♥

En prinsessa som får sin prins, är bland det vackraste som finns. Fler bilder på min syster Magdalena och hennes Robert, som gifte sig den 8 maj i år, kommer inom kort.


Wetterstrand

Det blev ingen fotografering av Maud Olofsson (C) som jag hoppades. Hon, eller kanske rättare sagt hennes pressekreterare, prioriterade bort Dagens läsare. När jag kom hem från Parissemestern fick jag dock veta att intervjun med Miljöpartiets Maria Wetterstrand blivit framflyttad så att jag kunde vara med på den. Kul. Läs artikeln här. Jag gillade faktiskt Maud ganska mycket förut. Nu gillar jag Maria mer.


"Jag går mot döden vart jag går ..."

Så säger Svenska kyrkans ärkebiskop Anders Wejryd i en artikel i dagens Dagen. Det är tredje delen i den otroligt angelägna artikelserien "Den goda döden" av Anna B Sandberg. Ingen skriver så bra som hon om de här frågorna vill jag påstå! Under sol och mörka moln fick jag en fotokvart med Wejryd på Uppsala gamla kyrkogård – en vacker plats, full av både det som var och är.
Familjen Lund i denna stund

Nu har jag precis fotograferat min gamla kollega och vän Pelle och hans fina familj här i mitt kvarter. Pelle, som tidigare drev den omåttligt populära bloggen "Lund i denna stund", fyllde nyligen 50 och i kväll är det fest. Festlokalen ligger bara 30 meter från min port, mycket passande kan jag tycka. Grattis Pelle!


Svenska flaggans dag


Blomstertid

Om fem år är det dags för min guddotter Mirandas första skolavslutning och om ytterligare tolv står hon kanske på ett lastbilsflak och sjunger om studentens lyckliga dar. Gårdagen handlade dock mest om att försöka förstå varför det inte går så bra att sätta tillbaka plockade blommor på den kapade stjälken och att lära sig att vi människor inte riktigt är skapade för att äta sand. Viktiga insikter!


RSS 2.0