En sockerbagare

I dag publiceras mitt och Therésias julbaksreportage i tidningen Dagen och på Dagen.se. Vi gjorde en liknande grej inför advent förra året men jag måste faktiskt säga att allt blev snäppet bättre i år. Therésia skapade verkligen otroligt goda grejer, som dessutom var fotogeniska, och jag kan inte ens välja en favorit. I mitten av september startade hon även bloggen Söta saker som sannerligen är en inspirationskälla för alla bak- och sötsugna. (OBS! Klicka på bilden nedan så blir recepten läsbara.)


I storstadsdjungeln


Finfint ♥ Söta saker

Efter ett par veckor utan varken dator (inlämnad på service) eller mejl (missat att betala en lurig faktura som gått till en gammal e-postadress) är jag nu tillbaka på banan. Kameran har i alla fall funkat utmärkt hela tiden och det känns nästan som jag går bakom ryggen på den när jag nu planerar en ny investering ...

I går var jag hemma hos min vän T som bloggar på Söta saker för att producera ett julbaksreportage. Resultatet dyker upp i Dagen lagom till första advent. Recept och bilder kommer även att finnas på våra bloggar. Ett litet smakprov bjuder jag på redan nu.

RSS 2.0