De ljusa stunderna

Årets sista kväll ska jag spendera hemma hos de här skönheterna, Peter och Malin som blev herr och fru Dickmark i Öregrund andra helgen i augusti. Det var en dag av lycka, med sorgen närvarande, en dag full av liv och ljus, som inte räddes mörkret. Jag minns den som en av sommarens absolut vackraste.

Då vi snart önskar varandra ett gott nytt år vet vi ju dock, visa av erfarenhet, att det nya året inte enbart kommer att innehålla goda stunder. Livet är inte sådant. Hoppet måste dock få leva, och förhoppningsvis är det ljusa som får allra mest plats då vi blickar tillbaka och minns. Ett välsignat nytt år, fullt av fina möjligheter även då det är svårt, önskar jag er alla!


Kakboksfotograf

Mycket länkande till Söta saker senaste tiden ... Nu har Therésia gjort en julklappskakbok där jag medverkar med massor av bilder. Gå dit och digitalbläddra vetja!Foto: Söta saker


Tro på det man gör

I dag hittar jag min byline på Expressen. Inte för att jag är så stolt över bilden direkt, den är konstigt beskuren och märkligt gulaktig, men den föreställer min fina kollega Emanuel som sagt upp sig från Dagen och värvats av Expressen för att bli deras nya redaktör för sociala medier. Murvlarna på Expressen kan skatta sig lyckliga och jag önskar dig lycka till av hela mitt hjärta Emanuel. Kommer dock sakna dig vid min sida kompis!

Uppdaterad: Bilden är nu utbytt mot Expressens egen.

RSS 2.0